Julie Buschmann

In 2012 studeerde Julie af als sportkinesist aan de Vrije Universiteit van Brussel, maar het verlangen om meer te weten over de holistische benadering van een gezondheidsprobleem was groot! Vandaar de studie aan het FICO Osteopathy Academy in Antwerpen. Daar studeerde Julie in 2017 af als gediplomeerde osteopaat.

Omwille van haar broers zware gezondheidsproblemen werd ze maanden lang geconfronteerd met de reguliere geneeskunde; de sterktes, maar ook de zwaktes. Het primordiale belang van “een holistische benadering” (fysiek, emotioneel en mentaal) werd haar overduidelijk.

Julie houdt er een duurzame, ecologische en grotendeels vegetarische levensstijl op na, met mentaal welzijn en een voedende omgeving als prioriteit.

Naast haar eigen praktijk in Wilrijk, maakt ze ook nog deel uit van twee multidisciplinaire teams: “Urban Clinic” in Antwerpen en “Tonus” in Londerzeel. Verschillende disciplines onder één dak bieden het voordeel van mogelijkheid tot samenwerking; om tot nóg completere oplossingen en vollediger advies te komen.

Woensdag:
Antwerpen – 15:00 tot 20:00

Donderdag:
Niel – 13:00 tot 17:00

Vrijdag:
Antwerpen – 9:00 tot 12:00