Gaetane Timmermans

Van kleins af aan, ben ik gepassioneerd door het menselijke lichaam. Het idee om mensen te kunnen helpen en dat, enkel met mijn handen, vind ik ongelooflijk. Het is bijgevolg een heel natuurlijke keuze geweest om te starten met een universitaire opleiding osteopathie aan de Université Libre de Bruxelles (ULB). Deze 6-jarige opleiding heeft me een grote klinische en praktische kennis bijgebracht waardoor ik in staat ben patiënten de best mogelijke zorg aan te bieden, en dat op een veilige manier.

Tijdens mijn studies heb ik de kans gekregen stages te lopen in zowel privépraktijken als in ziekenhuizen (in het bijzonder op de spoedafdeling van het Erasmusziekenhuis in Brussel). Deze ervaringen hebben mij des te meer het belang doen inzien van de samenwerking tussen alle verschillende medische disciplines. Deze multidisciplinaire aanpak vind ik heel erg belangrijk omdat het ons in staat stelt om elke patiënt een aangepaste en specifieke zorg te verstrekken.

Bovendien vind ik het essentieel om mijn kennis verder uit te breiden en om op de hoogte te blijven van nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen. Ik heb dus al een aantal opleidingen op de planning staan dit komende jaar.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten in de praktijk!

Agenda

Donderdag
Londerzeel – 13u tot 22u